Nazad

Postani deo našeg tima

Pridruži se najboljoj ekipi predavača i edukatora u regionu!

Platforma je nastala sa ciljem da omogućimo što većem broju mladih ljudi iz našeg regiona da prenesu svoje znanje i iskustvo iz najrazličitijih oblasti iz udobnosti svoga doma. Ukoliko želite da budete deo tima uspešnih mladih ljudi  na pravom ste mestu.

Kako da postanete deo tima?

Potrebno je samo da izdvojite minut i da ispunite formular u nastavku

Molimo Prijavi se da pošalje vaš zahtjev!
Ukoliko ste svesni da uvek ima prostora za napredak i da je znanje naša najveća prednost već sada možete da se pridružite našem timu predavača i napravite jedan novi korak. Naš tim čine mladi predavači koji imaju iskustva u radu kako uživo tako i onlajn. Uslov da i Vi postanete dio jednog velikog tima jeste da volite svoj posao i da svakog dana želite da budete bar malo bolji nego što ste bili juče.
Mladi ste, i ambiciozni, volite svoj posao i motivisani ste da stičete nova znanja i veštine? To je nekoliko važnih stavki koje deli svaki član našeg tima.
Prvi korak je da ispunite formular za prijavu na ovoj stranici i sledite upustva koja ćete dobiti na Vaš mail neposredno posle prijave. Drugi korak koji Vas očekuje jeste info razgovor s našim timom koji će Vas upoznati sa uslovima i načinima rada na našoj platformi. Ukoliko ispunjavate sve potrebne uslove za rad Vaša obuka može da počne i kroz nekoliko dana. Dobro nam došli!