Nazad

[vc_row][vc_column width=”2/3″][thim-heading main_title=”PRIPREMA ZA MEĐUNARODNE ISPITE” title_uppercase=”true” sub_heading=”Goethe, ÖSD, Telc, TOEFL, IELTS, TEFL ili TESOL” clone_title=”” line=”true” text_align=”text-center”][vc_column_text]Kada učimo strani jezik svi putevi vode ka jednom cilju, a to je polaganje međunarodno priznatog ispita. Da biste se pripremili i bez problema položili TOEFL, IELTS, TEFL ili TESOL, Goethe, ÖSD ili Telc ispit naš tim predavača je pripremio sveobuhvatan program pripremne nastave.

Goethe-Zertifikat je međunardno priznat ispit nemačkog jezika koji organizuje Goethe Institut. Ovaj ispit postoji za sve nivoe koji su određeni prema Zajedničkom evropskom referentnom okviru za žive jezike. Ispiti za nivoe od A1 do B2 postoje za odrasle (starije od 16 godina) kao i za mlade (uzrasta od 10 do 16 godina), nivoi C1 i C2 imaju istu formu za sve.

ÖSD Zertifikat je međunarodno priznat ispit koji organizuje ÖSD (Österreichiches Sprachdiplom Deutsch/Austrijska diploma nemačkog jezika). Ovaj ispit takođe postoji za sve nivoe prema Zajedničkom evropskom referentnom okviru za žive jezike. 

Telc Sprachenzertifikate ( telc jezički certifikati) je međunarodno priznat ispit koji organizuje telc GmbH. Ovaj ispit takođe postoji za sve nivoe prema Zajedničkom evropskom referentnom okviru. 

TOEFL ili Test of English as a Foreign Language je test koji polažete ukoliko želite da studirate u nekoj od država koje nude studije na engleskom jeziku. Test traje oko 4 sata, a moguće ga je polagati u više od 4500 testnih centara širom sveta.

IELTS ili International English Language Testing System je veoma sličan TOEFL testu, ali za razliku od TOEFL-a, za početak, ima dve različite vrste. General ili opšti IELTS test je test koji polažete ukoliko samo želite da migrirate u Ujedinjeno Kraljevstvo, Australiju ili Kanadu. Academic test je akademska verzija koju polažete ukoliko želite da upišete studije ili pronađete posao u nekoj od zemalja engleskog govornog područja.

TEFL ili Teaching English as Foreign LanguageTESOL ili Teaching English to Speakers of Other Languages. U suštini radi se o istom certifikatu kojim dokazujete da ste kvalifikovani da predajete engleski studentima kojima to nije maternji jezik, samo što se akronim TEFL se učestalije koristi u Velikoj Britaniji, a TESOL u Australiji i SAD-u.[/vc_column_text][vc_column_text]Sve što je potrebno da uradite je da odaberete željeni kurs i ispunite onlajn prijavu. Posle toga dobićete na mejl potvrdu da ste se uspešno prijavili, tako da posle prijave OBAVEZNO proverite inbox mejla kao i spam folder.[/vc_column_text][thim-courses title=”Izaberite kurs” limit=”20″ featured=”” order=”category” cat_id=”10035″ layout=”grid” thumbnail_width=”400″ thumbnail_height=”300″ grid_columns=”3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][thim-testimonials title=”Utisci učenika” limit=”26″ item_visible=”2″ pause_time=”3000″ autoplay=”true” mousewheel=”true” link_to_single=””][thim-our-team cat_id=”10080″ number_post=”28″ layout=”slider” columns=”3″ show_pagination=”1″ text_link=”UPOZNAJTE NAŠ TIM” link=”http://www.ucimoonline.org/about-us/” link_member=””][thim-carousel-posts title=”KORISNI SAVETI” cat_id=”10040″ layout=”layout-2″ visible_post=”2″ number_posts=”40″ show_nav=”yes” show_pagination=”no” auto_play=”3000″ orderby=”popular”][/vc_column][/vc_row]